ИЗБОРИ

На Местни избори 2003 ПП „ЕВРОРОМА” показа отлични резултати.
На парламентарни избори 2005 година ПП „ЕВРОРОМА” получи над 1 % от гласовете, с което стана 100 % правоимаща партия.

На местни избори 2007 година ПП „ЕВРОРОМА” отново се наложи като първа политическа сила сред ромската общност. Доказателство за това са множеството общински съветници в цялата страна, кметове на общини, кметове на кметства.

След парламентарни избори 2009 година ПП „ЕВРОРОМА” стана единствената парламентарно представена ромска партия не само в България, а и в целият Европейски съюз.

През 2011година ПП „ЕВРОРОМА” в качеството си на равноправен партньор на „Коалиция за България” заяви силно присъствие на политическата сцена с доказване, че заедно можем да постигнем много и резултатите не закъсняха. На Местни избори 2011 година и избори за президент и вицепрезидент на Република България, ПП „ЕВРОРОМА” взе активно участие и с резултатите си в над 14 области и общини, като Ихитман, Самоков, Ботвеград, Сандански, Каварна, Бяла Слатина, Белово, Своге, Златица, Панагюрище, Ракитово , Кюстендил доказа, че може да участва не само в местното, но и в държавното управление.

През 2013г., ПП „ЕВРОРОМА” взе участие и в национален референдум иницииран от „Коалиция за България” с въпрос „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждането на нова ядрена електроцентрала?" и отново показа чрез резултатите си , че е важен партньор на коалицията.

През 2014г. при проведени избори за Европейски парламент за страната на ПП „ЕВРОРОМА” отново, като част от „Коалиция за България” и бе дадено право да участва със свои кандидати в избора за евродепутати. ПП „ЕВРОРОМА” бе представена в листата на „Коалиция за България” , като благодарение на членовете на ПП „ЕВРОРОМА”, „Коалиция за България” изпрати в Европейския парламент , г-н Момчил Неков с номер 15-15.

На Местни избори 2015 г. ПП „ЕВРОРОМА” за пореден път доказа, че е първа политическа сила сред ромската общност макар, че други политически партии си преписваха това.